Történet:

15 évvel ezelőtt gerincsérvet diagnosztizáltak nálam. Az orvosok javaslatára abba kellet volna hagynom a sportot és operációt javasoltak.

Ezt követően ismerkedtem meg a Pránanadival. Ez sokat segített mind testileg, mind lelkileg a tünetek enyhítésében. Ezután kezdtem el keresni különböző alternatívákat, hogyan lehetne ezzel a diagnózissal teljes életet élni. Ismerősöm javaslatára kerestem fel egy csontkovácsot Budapesten.

Részt vettem kezeléseken és Neki köszönhetően eredményes javulás mutatkozott. Innentől kezdve kezdett el érdekelni a csontrakás, csontkovácsolás. Miskolcon megismerkedtem Klaj János csontkovács mesteremmel, aki szárnya alá vett és foglalkozott velem, amiből egy életre szóló barátság is köttetett. Segített elsajátítani a csontkovács fogásokat, azóta is folyamatosan képezem magam. Budapesten Népi csontkovács vizsgát tettem és belemélyedtem a fül akupunktúrába a fájdalmak, gyulladások enyhítése végett. Saját tapasztalataim alapján a kezelést kiegészítem gravitációs pad használatával amennyiben ezt a páciens egészségi állapota engedi. Ez utóbbi segíti a regenerálódást, izmok ellazulását. A csontkovácsolásnak és Mesteremnek köszönhetően jelenleg is aktívan küzdő sportolok, illetve napi szinten több órát lovagolok.

Köszönettel tartozom Klaj János mesteremnek és feleségének Klaj Juditnak, hogy segítettek elindulni ezen az úton. (Jani bácsi, Judit – köszönöm)

Szurok János, csontkovács

Rólam mondták

 • 5 star review  

  thumb Vanda Kovács
  1/11/2018
 • 5 star review  Hallogattam sokáig a derékfájdalmamat. Életem legjobb döntése volt hogy elmentem kezelésre.

  thumb Gerda Kristonné Fazekas
  8/24/2017
 • 5 star review  

  thumb Edit Kocsis
  11/16/2017
 • 5 star review  Ezúton is szeretném megköszönni Önnek a csontkovács kezelést illetve a hasznos tanácsokat amiket kaptam. Már egy kezelést követően is elmúlt a nyakamban és a vállamban érzett fájdalom. Örülök, hogy lehetőségem volt a kezelésen részt venni. Köszönöm még egyszer! Egyúttal sok sikert és boldogságot kívánok Önnek 2018-ban! Üdvözlettel, Marianna

  thumb Marianna Sztankó
  12/30/2017
 • 5 star review  

  thumb Andrea Bocsi
  8/09/2017
 • 5 star review  Kíméletes ámde hatékony! Életem eddigi legjobb nyereménye volt.

  thumb Oroszné Béres Jutka
  10/12/2017
 • 5 star review  A héten voltam a nyeremény kezelésemen! Nagyon izgultam de kellemesen csalódtam! János nagyon ért ahhoz amit csinál.A kezelés végére teljesen újjászülettem!És ami számomra nagyon sokat jelentett egy nagyon jólelkű ,segítőkész ,szimpatikus embert ismerhettem meg!Nyugodt szívvel ajánlottam a barátaimnak ismerőseimnek!

  thumb Réthiné Kardos Edina
  11/19/2017
 • 5 star review  Nagyszerű szakember!

  thumb Kovács-Varga Szilvia
  12/03/2017
 • 5 star review  

  thumb Bé Ati
  8/10/2017
 • 5 star review  Szuper! 🙂

  thumb Balogh Judit
  6/12/2017