Történet:

15 évvel ezelőtt gerincsérvet diagnosztizáltak nálam. Az orvosok javaslatára abba kellet volna hagynom a sportot és operációt javasoltak.

Ezt követően ismerkedtem meg a Pránanadival. Ez sokat segített mind testileg, mind lelkileg a tünetek enyhítésében. Ezután kezdtem el keresni különböző alternatívákat, hogyan lehetne ezzel a diagnózissal teljes életet élni. Ismerősöm javaslatára kerestem fel egy csontkovácsot Budapesten.

Részt vettem kezeléseken és Neki köszönhetően eredményes javulás mutatkozott. Innentől kezdve kezdett el érdekelni a csontrakás, csontkovácsolás. Miskolcon megismerkedtem Klaj János csontkovács mesteremmel, aki szárnya alá vett és foglalkozott velem, amiből egy életre szóló barátság is köttetett. Segített elsajátítani a csontkovács fogásokat, azóta is folyamatosan képezem magam. Budapesten Népi csontkovács vizsgát tettem és belemélyedtem a fül akupunktúrába a fájdalmak, gyulladások enyhítése végett. Saját tapasztalataim alapján a kezelést kiegészítem gravitációs pad használatával amennyiben ezt a páciens egészségi állapota engedi. Ez utóbbi segíti a regenerálódást, izmok ellazulását. A csontkovácsolásnak és Mesteremnek köszönhetően jelenleg is aktívan küzdő sportolok, illetve napi szinten több órát lovagolok.

Köszönettel tartozom Klaj János mesteremnek és feleségének Klaj Juditnak, hogy segítettek elindulni ezen az úton. (Jani bácsi, Judit – köszönöm)

Szurok János, csontkovács

Rólam mondták

 • 5 star review  Ajánlom mindenkinek! 🙂

  thumb Attila Kecskés
  6/23/2017
 • 5 star review  

  thumb Bé Ati
  8/10/2017
 • 5 star review  

  thumb Edit Kocsis
  11/16/2017
 • 5 star review  Nagyon meg voltam elégedve, sokat segített a derékfájásomon. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

  thumb Botkó Sándor
  8/01/2017
 • 5 star review  

  thumb Orsolya Szemán
  5/30/2017
 • 5 star review  A héten voltam a nyeremény kezelésemen! Nagyon izgultam de kellemesen csalódtam! János nagyon ért ahhoz amit csinál.A kezelés végére teljesen újjászülettem!És ami számomra nagyon sokat jelentett egy nagyon jólelkű ,segítőkész ,szimpatikus embert ismerhettem meg!Nyugodt szívvel ajánlottam a barátaimnak ismerőseimnek!

  thumb Réthiné Kardos Edina
  11/19/2017
 • 5 star review  Nagyszerű szakember!

  thumb Kovács-Varga Szilvia
  12/03/2017
 • 5 star review  Egy sikertelen emelés egy sikeres becsípődés és 5 nap kín után elmentem Öcsihez. Az első kezelés felénél már felűltem az ágyon anélkűl hogy lekapartam volna az összes glettet a falról. A második kezelésre tartva már pattogtam felfele a lépcsőn,majd ezután mondhatom minden porcikám rendbe van. Janikám köszi hogy ilyen gyorsan és kíméletesen rendbe hoztál!

  thumb Zoltán Csontos
  4/29/2017
 • 5 star review  

  thumb László Dávid
  6/03/2017
 • 5 star review  Ezúton is szeretném megköszönni Önnek a csontkovács kezelést illetve a hasznos tanácsokat amiket kaptam. Már egy kezelést követően is elmúlt a nyakamban és a vállamban érzett fájdalom. Örülök, hogy lehetőségem volt a kezelésen részt venni. Köszönöm még egyszer! Egyúttal sok sikert és boldogságot kívánok Önnek 2018-ban! Üdvözlettel, Marianna

  thumb Marianna Sztankó
  12/30/2017