Történet:

15 évvel ezelőtt gerincsérvet diagnosztizáltak nálam. Az orvosok javaslatára abba kellet volna hagynom a sportot és operációt javasoltak.

Ezt követően ismerkedtem meg a Pránanadival. Ez sokat segített mind testileg, mind lelkileg a tünetek enyhítésében. Ezután kezdtem el keresni különböző alternatívákat, hogyan lehetne ezzel a diagnózissal teljes életet élni. Ismerősöm javaslatára kerestem fel egy csontkovácsot Budapesten.

Részt vettem kezeléseken és Neki köszönhetően eredményes javulás mutatkozott. Innentől kezdve kezdett el érdekelni a csontrakás, csontkovácsolás. Miskolcon megismerkedtem Klaj János csontkovács mesteremmel, aki szárnya alá vett és foglalkozott velem, amiből egy életre szóló barátság is köttetett. Segített elsajátítani a csontkovács fogásokat, azóta is folyamatosan képezem magam. Budapesten Népi csontkovács vizsgát tettem és belemélyedtem a fül akupunktúrába a fájdalmak, gyulladások enyhítése végett. Saját tapasztalataim alapján a kezelést kiegészítem gravitációs pad használatával amennyiben ezt a páciens egészségi állapota engedi. Ez utóbbi segíti a regenerálódást, izmok ellazulását. A csontkovácsolásnak és Mesteremnek köszönhetően jelenleg is aktívan küzdő sportolok, illetve napi szinten több órát lovagolok.

Köszönettel tartozom Klaj János mesteremnek és feleségének Klaj Juditnak, hogy segítettek elindulni ezen az úton. (Jani bácsi, Judit – köszönöm)

Szurok János, csontkovács

Rólam mondták

 • Orsolya Szemán Avatar Orsolya Szemán
  2017-05-30
 • Kíméletes ámde hatékony! Életem eddigi legjobb nyereménye volt.

  Oroszné Béres Jutka Avatar Oroszné Béres Jutka
  2017-10-12
 • Czimbalmos István És Istvánné Avatar Czimbalmos István És Istvánné
  2017-11-17
 • Erős derék- és csípőfájdalmaim orvoslása reményében kerestem fel Szurok János csontkovácsot. A csípőm már annyira fájt, hogy éjszaka aludni is alig tudtam. Az első alkalom után éreztem a kezelés jótékony hatását. Fantasztikusan felfrissültem, éjszaka gond nélkül tudtam aludni, a csípőfájdalmam szinte teljesen eltűnt. Természetesen további állapotstabilizáló kezelésekre járok. Mindenkinek csak ajánlani tudom Jánost, aki nagyon jó, lelkiismeretes szakember.

  Katalin Lekner Avatar Katalin Lekner
  2017-04-23
 • Beáta Oláh Avatar Beáta Oláh
  2017-12-26
 • Kata Gunda Avatar Kata Gunda
  2017-08-11
 • Egy sikertelen emelés egy sikeres becsípődés és 5 nap kín után elmentem Öcsihez. Az első kezelés felénél már felűltem az ágyon anélkűl hogy lekapartam volna az összes glettet a falról. A második kezelésre tartva már pattogtam felfele a lépcsőn,majd ezután mondhatom minden porcikám rendbe van. Janikám köszi hogy ilyen gyorsan és kíméletesen rendbe hoztál!

  Zoltán Csontos Avatar Zoltán Csontos
  2017-04-29
 • Krisztina Pisák Avatar Krisztina Pisák
  2017-07-23
 • A kezeléseket minden erre érdeklődőnek ajánlom. A testnek és szellemnek is egyaránt felfrissülés.

  János Pásztor Avatar János Pásztor
  2016-10-20
 • Viktor Veres Avatar Viktor Veres
  2017-12-01