Történet:

15 évvel ezelőtt gerincsérvet diagnosztizáltak nálam. Az orvosok javaslatára abba kellet volna hagynom a sportot és operációt javasoltak.

Ezt követően ismerkedtem meg a Pránanadival. Ez sokat segített mind testileg, mind lelkileg a tünetek enyhítésében. Ezután kezdtem el keresni különböző alternatívákat, hogyan lehetne ezzel a diagnózissal teljes életet élni. Ismerősöm javaslatára kerestem fel egy csontkovácsot Budapesten.

Részt vettem kezeléseken és Neki köszönhetően eredményes javulás mutatkozott. Innentől kezdve kezdett el érdekelni a csontrakás, csontkovácsolás. Miskolcon megismerkedtem Klaj János csontkovács mesteremmel, aki szárnya alá vett és foglalkozott velem, amiből egy életre szóló barátság is köttetett. Segített elsajátítani a csontkovács fogásokat, azóta is folyamatosan képezem magam. Budapesten Népi csontkovács vizsgát tettem és belemélyedtem a fül akupunktúrába a fájdalmak, gyulladások enyhítése végett. Saját tapasztalataim alapján a kezelést kiegészítem gravitációs pad használatával amennyiben ezt a páciens egészségi állapota engedi. Ez utóbbi segíti a regenerálódást, izmok ellazulását. A csontkovácsolásnak és Mesteremnek köszönhetően jelenleg is aktívan küzdő sportolok, illetve napi szinten több órát lovagolok.

Köszönettel tartozom Klaj János mesteremnek és feleségének Klaj Juditnak, hogy segítettek elindulni ezen az úton. (Jani bácsi, Judit – köszönöm)

Szurok János, csontkovács

Rólam mondták

 • 5 star review  Nagyon meg voltam elégedve, sokat segített a derékfájásomon. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

  Botkó Sándor Avatar Botkó Sándor
  2017-08-01
 • 5 star review  

  Tamás Kocsis Avatar Tamás Kocsis
  2017-11-02
 • 5 star review  

  Bé Ati Avatar Bé Ati
  2017-08-10
 • 5 star review  

  Dorovei Beáta Barancsi Attiláné Avatar Dorovei Beáta Barancsi Attiláné
  2017-05-30
 • 5 star review  A kezeléseket minden erre érdeklődőnek ajánlom. A testnek és szellemnek is egyaránt felfrissülés.

  János Pásztor Avatar János Pásztor
  2016-10-20
 • 5 star review  Erős derék- és csípőfájdalmaim orvoslása reményében kerestem fel Szurok János csontkovácsot. A csípőm már annyira fájt, hogy éjszaka aludni is alig tudtam. Az első alkalom után éreztem a kezelés jótékony hatását. Fantasztikusan felfrissültem, éjszaka gond nélkül tudtam aludni, a csípőfájdalmam szinte teljesen eltűnt. Természetesen további állapotstabilizáló kezelésekre járok. Mindenkinek csak ajánlani tudom Jánost, aki nagyon jó, lelkiismeretes szakember.

  Katalin Lekner Avatar Katalin Lekner
  2017-04-23
 • 5 star review  Kíméletes ámde hatékony! Életem eddigi legjobb nyereménye volt.

  Oroszné Béres Jutka Avatar Oroszné Béres Jutka
  2017-10-12
 • 5 star review  

  Krisztina Pisák Avatar Krisztina Pisák
  2017-07-23
 • 5 star review  

  Orsolya Szemán Avatar Orsolya Szemán
  2017-05-30
 • 5 star review  

  Roland Tóth Avatar Roland Tóth
  2017-10-11