Történet:

15 évvel ezelőtt gerincsérvet diagnosztizáltak nálam. Az orvosok javaslatára abba kellet volna hagynom a sportot és operációt javasoltak.

Ezt követően ismerkedtem meg a Pránanadival. Ez sokat segített mind testileg, mind lelkileg a tünetek enyhítésében. Ezután kezdtem el keresni különböző alternatívákat, hogyan lehetne ezzel a diagnózissal teljes életet élni. Ismerősöm javaslatára kerestem fel egy csontkovácsot Budapesten.

Részt vettem kezeléseken és Neki köszönhetően eredményes javulás mutatkozott. Innentől kezdve kezdett el érdekelni a csontrakás, csontkovácsolás. Miskolcon megismerkedtem Klaj János csontkovács mesteremmel, aki szárnya alá vett és foglalkozott velem, amiből egy életre szóló barátság is köttetett. Segített elsajátítani a csontkovács fogásokat, azóta is folyamatosan képezem magam. Budapesten Népi csontkovács vizsgát tettem és belemélyedtem a fül akupunktúrába a fájdalmak, gyulladások enyhítése végett. Saját tapasztalataim alapján a kezelést kiegészítem gravitációs pad használatával amennyiben ezt a páciens egészségi állapota engedi. Ez utóbbi segíti a regenerálódást, izmok ellazulását. A csontkovácsolásnak és Mesteremnek köszönhetően jelenleg is aktívan küzdő sportolok, illetve napi szinten több órát lovagolok.

Köszönettel tartozom Klaj János mesteremnek és feleségének Klaj Juditnak, hogy segítettek elindulni ezen az úton. (Jani bácsi, Judit – köszönöm)

Szurok János, csontkovács

Rólam mondták

 • 5 star review  

  József Benedek Avatar József Benedek
  2017-10-27
 • 5 star review  

  Roland Tóth Avatar Roland Tóth
  2017-10-11
 • 5 star review  Szuper! 🙂

  Balogh Judit Avatar Balogh Judit
  2017-06-12
 • 5 star review  

  Rita Hriczó Avatar Rita Hriczó
  2017-11-03
 • 5 star review  

  Edit Kocsis Avatar Edit Kocsis
  2017-11-16
 • 5 star review  

  László Dávid Avatar László Dávid
  2017-06-03
 • 5 star review  

  Kata Gunda Avatar Kata Gunda
  2017-08-11
 • 5 star review  Hallogattam sokáig a derékfájdalmamat. Életem legjobb döntése volt hogy elmentem kezelésre.

  Gerda Kristonné Fazekas Avatar Gerda Kristonné Fazekas
  2017-08-24
 • 5 star review  

  Czimbalmos István És Istvánné Avatar Czimbalmos István És Istvánné
  2017-11-17
 • 5 star review  Egy sikertelen emelés egy sikeres becsípődés és 5 nap kín után elmentem Öcsihez. Az első kezelés felénél már felűltem az ágyon anélkűl hogy lekapartam volna az összes glettet a falról. A második kezelésre tartva már pattogtam felfele a lépcsőn,majd ezután mondhatom minden porcikám rendbe van. Janikám köszi hogy ilyen gyorsan és kíméletesen rendbe hoztál!

  Zoltán Csontos Avatar Zoltán Csontos
  2017-04-29