Történet:

15 évvel ezelőtt gerincsérvet diagnosztizáltak nálam. Az orvosok javaslatára abba kellet volna hagynom a sportot és operációt javasoltak.

Ezt követően ismerkedtem meg a Pránanadival. Ez sokat segített mind testileg, mind lelkileg a tünetek enyhítésében. Ezután kezdtem el keresni különböző alternatívákat, hogyan lehetne ezzel a diagnózissal teljes életet élni. Ismerősöm javaslatára kerestem fel egy csontkovácsot Budapesten.

Részt vettem kezeléseken és Neki köszönhetően eredményes javulás mutatkozott. Innentől kezdve kezdett el érdekelni a csontrakás, csontkovácsolás. Miskolcon megismerkedtem Klaj János csontkovács mesteremmel, aki szárnya alá vett és foglalkozott velem, amiből egy életre szóló barátság is köttetett. Segített elsajátítani a csontkovács fogásokat, azóta is folyamatosan képezem magam. Budapesten Népi csontkovács vizsgát tettem és belemélyedtem a fül akupunktúrába a fájdalmak, gyulladások enyhítése végett. Saját tapasztalataim alapján a kezelést kiegészítem gravitációs pad használatával amennyiben ezt a páciens egészségi állapota engedi. Ez utóbbi segíti a regenerálódást, izmok ellazulását. A csontkovácsolásnak és Mesteremnek köszönhetően jelenleg is aktívan küzdő sportolok, illetve napi szinten több órát lovagolok.

Köszönettel tartozom Klaj János mesteremnek és feleségének Klaj Juditnak, hogy segítettek elindulni ezen az úton. (Jani bácsi, Judit – köszönöm)

Szurok János, csontkovács

Rólam mondták

 • 5 star review  Nagyszerű szakember!

  Kovács-Varga Szilvia Avatar Kovács-Varga Szilvia
  2017-12-03
 • 5 star review  

  Viktor Veres Avatar Viktor Veres
  2017-12-01
 • 5 star review  

  Rita Hriczó Avatar Rita Hriczó
  2017-11-03
 • 5 star review  A héten voltam a nyeremény kezelésemen! Nagyon izgultam de kellemesen csalódtam! János nagyon ért ahhoz amit csinál.A kezelés végére teljesen újjászülettem!És ami számomra nagyon sokat jelentett egy nagyon jólelkű ,segítőkész ,szimpatikus embert ismerhettem meg!Nyugodt szívvel ajánlottam a barátaimnak ismerőseimnek!

  Réthiné Kardos Edina Avatar Réthiné Kardos Edina
  2017-11-19
 • 5 star review  

  Edit Kocsis Avatar Edit Kocsis
  2017-11-16
 • 5 star review  Nagyon ügyes, nekem nagyon sokat segített a håtfájásomon. Nagyon köszönöm.

  Dóra Vichor Avatar Dóra Vichor
  2017-06-25
 • 5 star review  Hallogattam sokáig a derékfájdalmamat. Életem legjobb döntése volt hogy elmentem kezelésre.

  Gerda Kristonné Fazekas Avatar Gerda Kristonné Fazekas
  2017-08-24
 • 5 star review  

  Krisztina Pisák Avatar Krisztina Pisák
  2017-07-23
 • 5 star review  

  Tamás Kocsis Avatar Tamás Kocsis
  2017-11-02
 • 5 star review  

  Czimbalmos István És Istvánné Avatar Czimbalmos István És Istvánné
  2017-11-17